Namens de coöperatie Nh1816 mogen wij één Nh1816-verzekerde verrassen met twee 1e rang tickets voor Cirkopolis van Cirque Éloize. De voorstelling Cirkopolis is een adembenemende show met een spectaculaire mix van acrobatiek, theater en dans.

Kans maken?
Ga dan vóór 29 augustus naar onze Facebook-pagina. Like direct onze Facebook-pagina, het bericht en tag degene met wie u deze kleurrijke voorstelling wilt beleven. Op woensdag 29 augustus maken wij de winnaar via Facebook bekend.

Datum: 28, 29 of 30 september 2018 (op basis van beschikbaarheid)
Tijd: Vrijdag en zaterdag om 20.00 uur en zondag 14.00 uur
Locatie: Koninklijk Theater Carré, Amsterdam

Cirkopolis van Cirque Éloize
Het Canadese gezelschap Cirque Éloize keert terug naar Carré met de adembenemende show Cirkopolis. In Cirkopolis komen twaalf multi-getalenteerde acrobaten in opstand tegen het saaie fabrieksleven. Ze creëren een eigen kleurrijke fantasiewereld, waarin eenzaamheid en anonimiteit plaats maken voor humor en een kleurrijk bestaan.

Heeft u vragen over deze actie, stel deze dan via info@dgbnet.nl.

Met vriendelijke groet,

Team van DGB

2018-08-24T14:15:05+00:00