Waarvoor bent u precies verzekerd?

Hoe vaak doen we dingen onbewust, zonder er echt bij stil te staan? Uit gewoonte, of omdat het nou eenmaal zo hoort. Zo gaat het ook vaak met het afsluiten van een uitvaartverzekering. U heeft wel ooit heel bewust een uitvaartverzekering afgesloten, maar u bent zich vele jaren later niet meer bewust van de hoogte ervan. Of wat er precies vergoed wordt. Het is iets wat onlangs ook weer eens bevestigd werd door de uitkomsten van een onderzoek. Maar liefst de helft van de ondervraagden met een uitvaartverzekering wist niet waarvoor ze precies verzekerd zijn. Nog eens 43 % bleek zich überhaupt niet bewust van wat een uitvaart kost. Niet zo gek dus dat een groot deel van de mensen met een uitvaartverzekering op dit moment niet voldoende verzekerd zijn. En dat, terwijl – tegenstrijdig genoeg – zo’n 80 %  het wél heel belangrijk vindt dat hun nabestaanden niet hoeven te betalen voor de uitvaart.

Onze oproep aan u is dan ook om nu uw uitvaartverzekeringen door ons te laten controleren. Want wensen en situaties veranderen regelmatig. Samen controleren we of uw persoonlijke uitvaartwensen nog aansluiten bij uw verzekering. Zo weet u of u nog voldoende verzekerd bent. Heeft u nog niet nagedacht over de financiering van de uitvaartkosten? Geen probleem. Ook in die situatie gaan we op zoek naar een passende oplossing. Neem daarom contact met ons op en zorg voor een stukje rust voor u zelf en uw nabestaanden.

Hypotheek aanvragen?

Hypotheek oversluiten?