De vlag kan uit voor eigenaren van woonboten en watervilla’s!

Eindelijk is het zover! Na lang wachten hebben de eigenaren van woonboten eindelijk wat ze nodig hebben: Orange Credit, een geldverstrekker die hen niet als een verhoogd risico ziet en belachelijke voorwaarden stelt. Met Orange Credit krijgen ze geen renteopslag, geen afwijkende kortere looptijden of afwijkende voorwaarden ten opzichte van andere woningen. De rode loper mag worden uitgerold over de loopplank voor Orange Credit!

Als woonbooteigenaar zullen we enorm voordeel hebben van de lagere rente met een gewone looptijd van 30 jaar. Deze verlaging zal de leencapaciteit van potentiële kopers verhogen en dus ook de waarde positief beïnvloeden.

DGB Adviesgroep is een van de tien landelijke tussenpersonen die geautoriseerd zijn om voor Orange Credit te bemiddelen. We zijn hier blij mee, want door onze hulp kunnen eigenaren hun lasten verlagen die Rabobank en Triodos hen aanrekenen. Hierdoor wordt wonen op het water nog leuker!

Orange Credit is een nieuwe speler op de markt en speelt in op de behoefte van woonbooteigenaren. Het geld wordt verzorgd door Achmea, een betrouwbare en serieuze speler voor nu en in de toekomst.

Lees hier meer over welk voordeel Orange Credit jou kan opleveren.