Nieuwe hypotheek

Wanneer u voor het eerst een hypotheek afsluit, komt er een hoop nieuwe informatie op u af. Wij doen ons best u de informatie op heldere en in begrijpelijke taal aan te bieden. Ook zijn we graag open en eerlijk over de kosten. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wat doet DGB Adviesgroep voor u?

Onze Erkende hypotheekadviseurs analyseren uw huidige financiële situatie en stellen een klantprofiel samen. Aan de hand van dit klantprofiel wordt er samen met u een keuze gemaakt voor een aanbieder, rentevaste periode, laagste rente en voorwaarden. U heeft ten slotte keuze uit +/- 30 geldverstrekkers. Vervolgens zal er een risicoanalyse gemaakt worden en krijgt u diverse berekeningen te zien. U krijgt tevens advies over de aanwezige risico’s zoals arbeidsongeschiktheid, overlijden, werkeloosheid en pensioen.

Waar betaalt u voor?

U betaalt een vast bedrag aan advies- en afhandelingskosten. In deze kosten zit alles inbegrepen. De overlijdensrisico verzekering, arbeidsongeschiktheid en eventuele aanverwante producten. U wordt begeleid vanaf het eerste gesprek tot en met het ontvangst van uw sleutel.

Wat zijn advieskosten?

U betaalt advieskosten voor het advies en het gehele afhandelingstraject. DGB Adviesgroep is een onafhankelijke aanbieder voor zowel banken als verzekeraars. U wordt tijdens een persoonlijk inventarisatie-gesprek duidelijk gemaakt welke mogelijkheden er voor u zijn. Denkt u aan de keuze van een hypotheekverstrekker, rentevaste periode etc. Vervolgens ontvangt u van ons een uitgebreid rapport waarin de mogelijkheden en kosten inzichtelijk worden gemaakt.

De advieskosten staan los van de hoogte van uw hypotheek. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ons eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kan bij u thuis of op kantoor worden gevoerd. Tijdens kantooruren of daarna. Neemt u hier contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Tarieven advieskosten nieuwe hypotheek of oversluiten

De tarieven van de advieskosten bij een nieuwe hypotheek zijn transparant en overzichtelijk:

Kosten bij nieuwe hypotheek of verhoging Advies Afhandeling Totaal
Eerste hypotheek + Hypotheek voor een starterslening € 1.000 € 1.750 € 2.750
Nieuwe hypotheek € 1.500 € 1.250 € 2.750
Meenemen of oversluiten van uw huidige hypotheek € 1.500 € 1.250 € 2.750
Hypotheek voor de ondernemer € 1.500 € 2.000 € 3.500
2e hypotheek of verhoging € 1.500 € 1.000 € 2.500
Overlijdensrisico verzekering € 125 € 125 € 250

Andere informatie over hypotheekrente

Bij het kiezen van een hypotheek is het belangrijk dat u op de hoogte bent van alle hypotheekrentes.

Meer informatie over de laagste hypotheekrentes: Hypotheekrente top 5

Als u nog vragen heeft over advieskosten voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek neemt u dan gerust contact met ons op via info@dgbnet.nl of 020-6595952.

Wij zijn u graag persoonlijk van dienst.

Contact

Pa Verkuijllaan 16
1171 EE Badhoevedorp
T: +31 (0)20-6595952
E: info@dgbnet.nl

Volg ons op Facebook

Route

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer