Camperverzekering

Schade aan de camper, diefstal van de inboedel of een verkeersongeval kunnen uw vakantieplezier en vakantiebudget behoorlijk verpesten. De afhandeling ervan moet dan ook zo soepel en spoedig mogelijk verlopen. Met de camperverzekering, van WA tot Casco dekking, bent u ervan verzekerd dat uw camper tegen uitstekende voorwaarden is verzekerd en schades snel afgehandeld worden.

WA-verzekering op uw camperverzekering

De basis van onze camperverzekering is de wettelijk verplichte WA verzekering die uiteraard voldoet aan alle Europese richtlijnen. Die schrijven een verzekerd bedrag van € 2.500.000,- voor zaakschade en € 5.600.000,- voor letselschade voor. De aansprakelijkheid als automobilist voor schade toegebracht aan andere weggebruikers is dus prima verzekerd. Daarnaast kunt u de camperverzekering uitbreiden met één of meerdere aanvullende verzekeringen. Een betaalbare verzekering op maat is op deze methode voor iedereen bereikbaar. u kunt uw camperverzekering naar eigen wens samenstellen met onderstaande extra dekkingen.

Beperkt cascoverzekering

Heeft u een wat oudere camper dan is de beperkt cascoverzekering een voordelige keuze voor u. Welke soort cascoverzekering voor u het beste is, bespreekt en overlegt u met uw verzekeringsadviseur.

Cascoverzekering

De schade aan uw eigen camper kunt u prima verzekeren met een uitgebreide cascoverzekering.

Bonusbeschermer camperverzekering

Met de bonusbeschermer houdt u na een geclaimde schade dezelfde korting voor schadevrij rijden. Deze Bonusbeschermer is 1x per jaar te gebruiken.

Ongevallenverzekering voor inzittenden

Met deze verzekering zorgt u ervoor dat er een uitkering wordt gedaan wanneer de inzittenden die u met uw camper vervoert bij een verkeersongeval gewond raken of overlijden. U kunt kiezen uit verschillende combinaties van vaste uitkeringen.

Schadeverzekering voor inzittenden

Bij deze verzekering wordt de zaak- en/of letselschade van inzittenden die u met uw camper vervoert na een verkeersongeval tot een maximum van naar keuze € 500.000,- of  € 1.000.000,- verzekerd.

Rechtsbijstand

Het weggebruik is een bron van juridische conflicten. Een verhaalsrechtsbijstandverzekering geeft recht op juridische hulp bij het verhalen van verkeerschade. De uitgebreide rechtsbij-standverzekering voor automobilisten biedt daarnaast ook hulp bij juridische kwesties bij het gebruik of het bezit van een camper. Ook hier geldt dat uw verzekeringsadviseur u graag helpt bij het kiezen van een geschikte rechtsbijstandverzekering.

Inboedelverzekering camperverzekering

U kunt ervoor kiezen om de inventaris van uw camper mee te verzekeren.

Zonneluifel

U kunt ervoor kiezen om de zonneluifel van uw camper mee te verzekeren. Zo bent u extra goed verzekerd tegen schade.

Veelgestelde vragen

Er zijn landen waar een papieren groene kaart vereist is. Vraag ernaar bij uw verzekeringsadviseur.

Contact

Pa Verkuijllaan 16
1171 EE Badhoevedorp
T: +31 (0)20-6595952
E: info@dgbnet.nl

Volg ons op Facebook

Route

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer