Particuliere verzekeringen

Een aantal zaken, zoals uw huis, inboedel en auto, maar ook minder tastbare bezittingen zoals uw gezondheid, wilt u goed beschermen. Dat doet u onder andere door voldoende organisatorische veiligheidsmaatregelen te treffen. Maar wat als er toch iets gebeurt? U heeft dan een goede verzekering nodig.
Onze adviseurs zoeken voor u de beste en meest voordelige verzekering en bij schade helpen we u alles zo snel mogelijk op te lossen. Ook bieden we een uitgebreide selectie aan zorgverzekeringen, inkomensverzekeringen en pensioenoplossingen. DGB biedt u een compleet pakket waarmee u alle ongewenste risico’s kunt afdekken.

Wonen

Omdat uw huis belangrijk voor u is, wilt u dit goed beschermen tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Dat doet u door voldoende veiligheidsmaatregelen te treffen maar ook door een goede verzekering af te sluiten. DGB biedt een voordelig totaalpakket voor zowel uw huis, als uw waardevolle bezittingen.

Verkeer

Veel mensen zijn voor hun dagelijkse vervoer afhankelijk van de auto. Schade is dan heel vervelend. DGB regelt niet alleen een uitstekende en voordelige verzekering, maar ook dat u na schade zo snel mogelijk weer veilig op weg kunt.

Vakantie

Tijdens uw vakantie wilt u niet geconfronteerd worden met tegenslagen zoals verlies of beschadiging van uw bagage of schade aan uw caravan. Met een goede reisverzekering en/of caravanverzekering gaat u met een gerust gevoel op reis.

Recht en aansprakelijkheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hierdoor kan onbedoeld schade ontstaan aan zaken van derden. In sommige gevallen kan dit ook leiden tot een conflict. Met een goede aansprakelijkheid- en rechtsbijstandverzekering heeft u altijd een adviseur achter de hand voor hulp, advies en schadevergoeding.

Zorg en inkomen

Een goede gezondheid lijkt vaak vanzelfsprekend. Ziekte of invaliditeit kunnen echter hoge kosten meebrengen en aanzienlijke invloed hebben op uw inkomen. Een goede zorg- en inkomensverzekering dient dan als een vangnet. Laat DGB u adviseren over een passende oplossing.

Snel naar …

Weet u genoeg en wilt u direct contact opnemen of wilt u meer weten over onze andere diensten en producten, klik dan snel door.

Heeft u een vraag of wilt u ons een bericht sturen? Mail ons dan met het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Pa Verkuijllaan 16
1171 EE Badhoevedorp
T: +31 (0)20-6595952
E: info@dgbnet.nl

Volg ons op Facebook

Route

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer