Bestelautoverzekering

Een bestelauto wordt vaak gebruikt voor zakelijke doeleinden en bijzonder vervoer. Dit vergt dus een verzekering op maat. Er zijn verschillende dekkingen mogelijk. Wij zetten deze op een rij en bespreken de voorwaarden met u om een zo gunstig mogelijke polis te vinden. Een betaalbare bestelautoverzekering is voor iedereen mogelijk.

Net als bij een autoverzekering staat u voor de keuze van een allrisksdekking voor alle schades, een dekking tegen diefstal, brand en ruitschade, of toch liever alleen een wettelijke aansprakelijkheid (WA). Wij kijken bijvoorbeeld naar de leeftijd van uw auto maar ook naar de werkzaamheden waarvoor u de bestelauto gebruikt en zetten de verschillende mogelijkheden voor u op een rij.

Wettelijke aansprakelijkheid

De basis van onze autoverzekering is de wettelijk verplichte WA verzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat schade die u toebrengt aan een ander persoon in het verkeer, verzekerd is. Europese richtlijnen schrijven voor dat de aansprakelijkheid voor zaakschade (schade aan materialen) voor maximaal € 2.500.000,- verzekerd moet zijn en voor letselschade (schade aan mensen) € 5.600.000,-.

Uiteraard voldoet onze WA autoverzekering volledig aan deze richtlijnen. Uw aansprakelijkheid als automobilist voor schade toegebracht aan andere weggebruikers is dus prima verzekerd.

Beperkt Cascoverzekering

De schade die ontstaat aan uw eigen auto door brand, diefstal, inbraak en storm kunt u verzekeren met een uitgebreide cascoverzekering. Ook ruitschade is dan meeverzekerd. Heeft u een wat oudere auto dan is de beperkt cascoverzekering een voordelige keuze voor u. En schadevrije jaren leveren korting op de premie op.

Volledig Cascoverzekering (All risks)

Zowel de schades zoals omschreven bij de beperkt cascodekking, maar ook alle andere schades aan uw eigen auto, kunt u prima verzekeren met een uitgebreide cascoverzekering. En hoe meer jaren u schadevrij rijdt, hoe meer korting u krijgt op de premie.

Bonusbeschermer autoverzekering

Als u de Bonusbeschermer bij uw autoverzekering bijsluit, dan houdt u na een geclaimde schade in het volgende verzekeringsjaar dezelfde korting voor jaren schadevrij rijden. U kunt de speciale Bonusbeschermer maximaal 1 keer per jaar gebruiken.

Ongevallenverzekering voor inzittenden

Door allerlei maatregelen van de overheid neemt het aantal verkeersdoden gelukkig af en stabiliseert het aantal gewonden in het verkeer, maar toch gebeuren er nog steeds veel verkeersongevallen. Met een Ongevallen Inzittendenverzekering zorgt u ervoor dat er een uitkering wordt gedaan wanneer de inzittenden die u met uw auto vervoert onverhoopt bij een verkeersongeval gewond raken of overlijden. U kunt kiezen uit verschillende combinaties van vaste uitkeringen voor blijvende invaliditeit en voor overlijden. Wij helpen u graag om vast te stellen welke combinatie voor uw situatie de beste keuze is.

Schadeverzekering voor inzittenden

Met een Schadeverzekering voor Inzittenden (SVI) verzekert u de letselschade en de schade aan de spullen van de inzittenden die u met uw auto vervoert wanneer die onverhoopt bij een verkeersongeval betrokken raken. U kunt kiezen om de SVI voor € 500.000,- of voor € 1.000.000,- af te sluiten.
Rechtsbijstand

Het weggebruik is helaas een bron van juridische conflicten. Dus bewijst een rechtbijstandverzekering bij problemen al snel zijn waarde. Een verhaalsrechtsbijstandverzekering biedt u juridische hulp bij het verhalen van opgelopen verkeersschade. De uitgebreide rechtsbijstandverzekering voor automobilisten biedt daarnaast ook hulp bij juridische kwesties bij het gebruik of het bezit van een bestelwagen of auto. Wij adviseren u graag bij het maken van een keuze.

Pechhulp

De pechhulpdekking zorgt ervoor dat u bij pech onderweg wordt geholpen en zo snel mogelijk weer mobiel bent. De pechhulpdekking kunt u afsluiten voor pech binnen Nederland of binnen Europa.

Veelgestelde vragen

Accessoires zijn tot maximaal € 1.000,- inclusief btw gratis meeverzekerd. Heeft u meer aan accessoires, dan zijn die ook verzekerd als u die aan ons hebt opgegeven en de waarde ervan is opgeteld bij het verzekerd bedrag.

In Nederland is dat niet verplicht. In het buitenland moet u wel altijd een verzekeringsbewijs bij u hebben. Dat is de groene kaart. Bij een door ons aanbevolen verzekeraar wordt de groene kaart op verschillende manieren aangeboden. De groene kaart is 24/7 on- en offline onderdeel van de VerzekeringApp. De achterkant van een polispas is uw groene kaart. En een papieren groene kaart wordt door uw verzekeringsadviseur op verzoek verstrekt.
Er zijn landen waar een papieren groene kaart vereist is.

Contact

Pa Verkuijllaan 16
1171 EE Badhoevedorp
T: +31 (0)20-6595952
E: info@dgbnet.nl

Volg ons op Facebook

Route

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer