Caravanverzekering

In uw woonhuis op wielen zit u graag comfortabel en onbezorgd. Wanneer er om welke reden dan ook schade ontstaat aan de caravan, voortent of inventaris, wilt u dat het probleem snel is opgelost zonder een hap uit uw vakantiebudget. De caravan en toebehoren moeten dan ook goed verzekerd zijn. Onder de caravanverzekering valt ook de dekking voor schade wanneer u aansprakelijk bent voor het aanbrengen ervan met uw caravan. Uw persoonlijke verzekeringsadviseur stelt voor u de juiste polis samen en neemt de voorwaarden en kosten door van eventuele aanvullende dekkingen als hagelschade.

Caravan verzekeren tegen nieuwwaarde

Uw caravan is voor 1 jaar tegen de nieuwwaarde verzekerd. U kunt ervoor kiezen om tegen een meerpremie deze nieuwwaarde regeling voor 5 jaar af te sluiten. Hierdoor loopt u nog minder risico bij het total loss raken van uw caravan!

Caravan verzekeren tegen aankoopwaarde

Heeft u een tweedehands caravan gekocht bij een BOVAG aangesloten caravandealer, dan kunt u de aankoopwaarde voor drie jaar verzekeren. Hiervoor geldt een meerpremie.

Caravan verzekeren tegen hagelschade

U kunt ervoor kiezen om uw caravanverzekering uit te breiden met een dekking die ook de schade door hagel of neerslag verzekert. Hierdoor voorkomt u een flinke schadepost in het geval van een flinke hagelstorm. Is uw caravan uitgerust met een hagel werend dak, dan wordt 50% premie korting verleend op de premie voor de hagel/neesrlagdekking.

Veelgestelde vragen

Contact

Pa Verkuijllaan 16
1171 EE Badhoevedorp
T: +31 (0)20-6595952
E: info@dgbnet.nl

Volg ons op Facebook

Route

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer