Doorlopende reisverzekering

Het is zover, de vakantie waar u zo lang naar heeft uitgekeken. Uw vakantieplezier beschermt u dan ook graag. Uw bagage verzekert u met de doorlopende reisverzekering tegen schade en diefstal. Maar ook op vakantie zit een ongeval in een klein hoekje. Dat kan erg vervelend zijn in het buitenland. De doorlopende reisverzekering dekt voor u in ieder geval de ziekenhuiskosten. De basisdekking omvat standaard uw bagage. Daarnaast kunt u de basisdekking uitbreiden naar keuze, afhankelijk van uw bestemming en activiteiten. Uw persoonlijke verzekeringsadviseur maakt een advies op maat van uw vakantie.

Basisdekking doorlopende reisverzekering

Iedereen neemt op reis spullen mee. Naast de basisdekking maakt de bagagedekking daarom standaard deel uit van onze doorlopende reisverzekering.

De basisdekking is op verschillende onderdelen uit te breiden. Kijk bij de opties welke dit zijn.

Ongevallenverzekering

Een ongeval tijdens uw reis of vakantie kan zomaar gebeuren. Met de aanvullende ongevallenverzekering krijgt u een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval tijdens uw vakantie of reis.

Medische kosten

Komt u tijdens uw vakantie in een buitenlands ziekenhuis terecht, dan krijgt u te maken met onverwachte en vaak hoge medische kosten. Met deze aanvullende reisverzekering worden deze kosten vergoed. We gaan er dan wel van uit dat u in Nederland een zorgverzekering heeft. Ook hierbij geldt ons advies om hierover met uw verzekeringsadviseur te overleggen.

Annuleringsverzekering

Uw reis kan om verschillende redenen niet doorgaan terwijl er wel al geboekt is. Een annuleringsverzekering biedt dan uitkomst. Die annuleringsverzekering is op verschillende manieren af te sluiten, zodat die perfect past bij uw persoonlijke omstandigheden. Uw verzekeringsadviseur helpt u bij de keuze van de annuleringsverzekering die het beste bij u past.

Hulpverlening en vervoer

Op weg naar uw vakantiebestemming kunnen er situaties ontstaan die uw vakantie of reis vertragen of onmogelijk maken. Uw auto of de bestuurder kan uitvallen waardoor vervangend vervoer nodig wordt. Met deze aanvullende verzekering heeft u recht op hulpverlening en worden onder andere de kosten van vervangend vervoer vergoed.

Welke extra dekkingen voor uw doorlopende reisverzekering belangrijk zijn overlegt u met uw verzekeringsadviseur.

Werelddekking

Gaat u vaker buiten Europa op reis? Kies dan voor de hele wereld als dekkingsgebied van uw doorlopende reisverzekering.

Wintersport & Onderwatersport

Houd u van wintersport en zoekt u vaak de sneeuw op? Of snorkelt u graag in tropische wateren? Sluit dan bij uw reisverzekering de wintersport of onderwatersport dekking af. Dan zijn de risico’s van uw sportieve hobby meeverzekerd. Van schade aan uw sportuitrusting tot ongevallen.

Zakenreizen

Bent u ook zakelijk vaak op reis. Verzeker dan uw zakenreizen ook mee op uw doorlopende reisverzekering.

Sportuitrusting

U kunt er voor kiezen een gehuurde of uw eigen sportuitrusting voor een hoger bedrag op de bagagedekking te verzekeren.

Fiets

Neemt u uw fiets mee of huurt u een fiets tijdens de vakantie, dan kunt u er voor kiezen die voor een hoger bedrag op de bagagedekking te verzekeren.

Betaalmidddelen

U kunt er voor kiezen om geld en cheques tijdens uw vakantie voor een hoger bedrag op de bagagedekking te verzekeren.

Veelgestelde vragen

Ja, u moet dan wel uw doorlopende reisverzekering hebben uitgebreid met de aanvullende verzekering voor geneeskundige kosten en u moet in Nederland een basis zorgverzekering hebben afgesloten.
Ja, als u bij uw reisverzekering de aanvullende dekking voor annuleringskosten hebt meeverzekerd, dan vergoedt die de annuleringskosten tot € 1.500,-. U kunt bij het afsluiten van de verzekering ook voor een hogere uitkering kiezen.

Contact

Pa Verkuijllaan 16
1171 EE Badhoevedorp
T: +31 (0)20-6595952
E: info@dgbnet.nl

Volg ons op Facebook

Route

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer