Inboedelverzekering

De inboedelverzekering verzekert schade aan uw persoonlijke bezittingen, veroorzaakt door brand, inbraak en diefstal. U kunt de standaard dekking uitbreiden zoals u wenst. Zo kunt u bijvoorbeeld ook uw telefoon of sieraden buitenshuis verzekeren, maar ook bijzondere bezittingen als kunst, antiek of verzamelingen. Ook huisdieren zijn meeverzekerd. De polis van uw inboedelverzekering maken we graag passend op uw persoonlijke situatie.

Optimale dekking

De optimaal inboedelverzekering geeft u de meest uitgebreide dekking. Alles is verzekerd (dus ook als u per ongeluk zelf iets omgooit of laat vallen), tenzij we in onze voorwaarden duidelijk maken dat de verzekering iets niet of beperkt dekt.

Standaard dekking

Bent u tevreden met een standaard inboedelverzekering tegen brand, waterschade en inbraak, dan is onze extra uitgebreide inboedelverzekering voor u de juiste keuze. Wij vertellen u graag meer over de dekkingsmogelijkheden van onze inboedelverzekeringen.

Elektronica

Met de aanvullende elektronica verzekering op een optimaal inboedelverzekering, zijn smartphones, tablets, laptops en andere elektronica (tot maximaal € 1.000,- per object) ook verzekerd wanneer u die meeneemt buiten uw woonhuis binnen Nederland.

Fiets

De aanvullende fietsverzekering op een optimaal inboedelverzekering, verzekert fietsen tegen beschadiging en diefstal.

Veelgestelde vragen

Ja. In uw huis wordt schade aan uw iPad tot maximaal € 500,- per schadegebeurtenis vergoed en daarbuiten niet.

Als u de aanvullende elektronica verzekering afsluit bij een optimaal inboedelverzekering, is die zowel in huis als daarbuiten binnen Nederland tot maximaal € 1.000,- per schadegebeurtenis verzekerd.

De waarde van uw inboedel bepaalt u eenvoudig met een inboedelwaardemeter. Die vult u binnen een paar minuten in. Dan hoeft u de waarde van uw spullen niet apart op te tellen. Bovendien bent met een inboedelwaardemeter gegarandeerd 5 jaar lang niet onderverzekerd.

Ja, maar alleen als opslag niet langer duurt dan 3 maanden en niet permanent plaatsvindt. Als uw spullen zijn opgeslagen in een niet bewoond gebouw, is schade door diefstal of vandalisme alleen verzekerd als er sprake is van braak aan de buitenkant van het betreffende gebouw.

Contact

Pa Verkuijllaan 16
1171 EE Badhoevedorp
T: +31 (0)20-6595952
E: info@dgbnet.nl

Volg ons op Facebook

Route

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer