Kostbaarhedenverzekering

Wellicht bent u in het bezit van antiek, kunst, sieraden, muziekinstrumenten, een uitgebreide sportuitrusting of een bijzondere verzameling. Naast emotionele waarde, vertegenwoordigen dergelijke bezittingen vaak ook een aanzienlijke geldelijke waarde. Het kan zelfs zijn dat de waarde van deze eigendommen, de dekking van de inboedelverzekering overstijgt. U kunt deze kostbare bezittingen daarom afzonderlijk, naast uw inboedel, verzekeren tegen schade of diefstal.

Wij kunnen u bijstaan in het bepalen van de verzekeringswaarde, de meest voordelige verzekering voor u vinden en u alles vertellen over de polisvoorwaarden. De bezittingen zijn hiermee ook buitenshuis verzekerd.

Veelgestelde vragen

Kostbaarheden worden verzekerd op basis van taxatiewaarde. Bij schade geldt de taxatiewaarde tot maximaal drie jaar na dagtekening van het taxatierapport. Onderverzekering is bij taxatiewaarde niet van toepassing.

Uw kostbaarheden zijn in de hele wereld verzekerd. Schilderijen en beeld- en geluidsapparatuur zijn echter alleen in uw woning verzekerd, tenzij dit (verre)kijkers, foto-, film- of video appratuur is. De verzekering geldt ook tijdens het vervoer bij een verhuizing en op weg van en naar een reparateur.

Contact

Pa Verkuijllaan 16
1171 EE Badhoevedorp
T: +31 (0)20-6595952
E: info@dgbnet.nl

Volg ons op Facebook

Route

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer