Motorverzekering

Een motor verzekeren kan ook tegen aantrekkelijke voorwaarden. Verzekert u de motor alleen met een WA-dekking of gaat u voor een volledige verzekering? Wij zetten de keuzemogelijkheden op een rij en vinden altijd de beste polis voor een goede prijs.

– 80% bonuskorting voor schadevrij rijden
– Motorverzekering met dekking voor helm, kleding en schoenen
– Verschillende dekkingen mogelijk voor motorrijtuigen rechtsbijstand

Wettelijke aansprakelijkheid

De basis van onze motorverzekering is de wettelijk verplichte WA verzekering. De WA motorverzekering zorgt ervoor dat wanneer u aansprakelijk bent voor schade die u aan andere personen of voertuigen in het verkeer toebrengt, verzekerd is.
De Europese richtlijnen schrijven voor dat het verzekerd bedrag voor zaakschade (schade aan spullen) € 2.500.000,- moet zijn en voor letselschade (schade aan mensen) € 5.600.000,-. Uiteraard voldoet onze WA verzekering hier volledig aan. Uw aansprakelijkheid als motorrijder voor schade toegebracht aan andere weggebruikers is dus prima verzekerd. Een betaalbare motorverzekering op maat is op deze manier voor iedereen bereikbaar. U kunt de motorverzekering naar wens samenstellen met onderstaande extra dekkingen.

Beperkt Cascoverzekering

De schade die ontstaat aan uw eigen motor kunt u prima verzekeren met een uitgebreide cascoverzekering. Heeft u een wat oudere motor dan is de beperkt cascoverzekering een voordelige keuze voor u. Welke cascoverzekering voor u het beste is, bespreek en overlegt u met uw verzekeringsadviseur.

Cascoverzekering

De schade die ontstaat aan uw motor kunt u prima verzekeren met een uitgebreide cascoverzekering. Heeft u een wat oudere motor dan is de beperkt cascoverzekering een voordelige keuze voor u. Welke cascoverzekering voor uw situatie het beste is, bespreekt en overlegt u met uw eigen verzekeringsadviseur.

Bonusbeschermer

Als u de Bonusbeschermer op uw motorverzekering bijsluit, dan houdt u na een geclaimde schade in het volgende verzekeringsjaar dezelfde korting voor schadevrij rijden. U kunt de Bonusbeschermer maximaal een keer per jaar gebruiken.

Ongevallenverzekering voor opzittenden

Verkeersveiligheid is een onderwerp waar de overheid veel aandacht aan schenkt. Door allerlei maatregelen neemt het aantal verkeersdoden gelukkig af en stabiliseert het aantal gewonden binnen het verkeer. Helaas gebeuren er toch nog steeds veel verkeersongevallen. Met deze verzekering zorgt u ervoor dat er een uitkering wordt gedaan wanneer de opzittenden van uw motor bij een verkeersongeval gewond raken of overlijden. U kunt kiezen uit verschillende combinaties van vaste uitkeringen.

Schadeverzekering voor opzittenden

Met deze extra dekking wordt de zaak- en/of letselschade van opzittenden van uw motor na een verkeersongeval tot een maximum van, naar keuze € 75.000,- of € 150.000,- meeverzekerd.

Rechtsbijstandverzekering

Het weggebruik is een bron van juridische conflicten. Een verhaalsrechtsbijstandverzekering geeft u recht op juridische hulp bij het verhalen van geleden verkeerschade. De uitgebreide rechtsbijstandverzekering voor motorrijders biedt daarnaast ook hulp bij juridische kwesties bij het gebruik of het bezit van een motor. Ook hier geldt dat uw verzekeringsadviseur u graag helpt bij het kiezen van een geschikte rechtsbijstandverzekering.

Pechhulp

De pechhulpdekking zorgt ervoor dat u bij pech onderweg wordt geholpen en zo snel mogelijk weer mobiel bent. De pechhulpdekking kunt u afsluiten voor binnnen heel Nederland of voor binnen heel Europa.

Veelgestelde vragen

Als u een volledige cascodekking heeft gekozen, zijn uw helm, schoenen en motorkleding tot maximaal € 1.500,- meeverzekerd. Heeft u gekozen voor de beperkte cascodekking, dan zijn uw helm, schoenen en motorkleding tot maximaal € 1.000,- meeverzekerd. U moet de waarde van die spullen bij het aanvragen van de verzekering apart hebben opgegeven.
Ja, schade die ontstaat tijdens of het gevolg is van deelname aan de Voortgezette Rijvaardigheids Opleiding (VRO) is ook verzekerd. Maar alleen bij de VRO 1 en 2. Schade die ontstaat of het gevolg is van een VRO 3 opleiding of een rijvaardigheidsopleiding waarbij de snelheid centraal staat, wordt niet vergoed.

Nee, met de meerwielenregeling kunt u de dezelfde korting voor schadevrij rijden met uw auto ook krijgen voor uw motor. Neem over de voorwaarden van de meerwielenregeling contact met uw verzekeringsadviseur op.

Contact

Pa Verkuijllaan 16
1171 EE Badhoevedorp
T: +31 (0)20-6595952
E: info@dgbnet.nl

Volg ons op Facebook

Route

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer