Ongevallenverzekering

Er zijn allerlei situaties waarin u of een gezinssituatie te maken kunt krijgen met een ongeval. Of er iets op school gebeurt, in het verkeer, op het werk of gewoon thuis, een ongeval heeft vaak letsel, of in het ergste geval een overlijden, tot gevolg. Uw gezondheid is natuurlijk erg waardevol, maar een ongeval kan ook negatieve financiële gevolgen hebben. Om de schade zoveel mogelijk te beperken kunt u een ongevallenverzekering afsluiten. U kunt de basisdekking aanvullen met opties die voor uw gezinssamenstelling belangrijk zijn. Denk maar aan een tandartsdekking of een vergoeding bij ziekenhuisopname van uw kind. Uw persoonlijke verzekeringsadviseur bespreekt graag uw dekkingsmogelijkheden en legt de uitstekende voorwaarden aan u voor.

Alleen voor uzelf of ook voor uw gezin

U kunt zelf kiezen voor wie de ongevallenverzekering afgesloten wordt. Kies voor alleen uzelf of uw hele gezin.

Combinaties

U kunt kiezen uit verschillende combinaties van ruime verzekerde bedragen voor blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval.

Tandarts

Ongevallen bij kinderen veroorzaken nogal eens gebitsschade. In de groei moet die schade adequaat en snel hersteld worden. Daarom kunt u bij uw ongevallenverzekering een aanvullende dekking kiezen die gebitsschade bij kinderen als gevolg van een ongeval extra goed verzekert.

Dagvergoeding bij ziekenhuisopname

Als een ongeval leidt tot een opname in het ziekenhuis van een of beide ouders, dan moeten er extra kosten gemaakt worden om het huishouden op een gewone manier door te laten gaan. Met deze dekking verzekert u een daguitkering om tegemoet te komen in de kosten van gezinshulp.

Veelgestelde vragen

De verzekering keert bij blijvende invaliditeit progressief uit. Wordt na een ongeval blijvende invaliditeit vastgesteld, dan verhogen wij het verzekerde bedrag van de polis. Blijft u bijvoorbeeld na een ongeval 100% invalide, dan keert de verzekering 300% van het verzekerde bedrag uit.

Ja. Als u de aanvullende dekking voor de inzittenden van een motorrijtuig hebt meeverzekerd.

Ja. We verzekeren u voor gewone particuliere risico’s en daar valt een sportongeval ook onder. Alleen als u een gevaarlijke sport beoefent waarbij u uw leven bewust in gevaar brengt, biedt de verzekering geen dekking. Uw verzekeringsadviseur informeert u over de mogelijkheden.

Contact

Pa Verkuijllaan 16
1171 EE Badhoevedorp
T: +31 (0)20-6595952
E: info@dgbnet.nl

Volg ons op Facebook

Route

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer