Rechtsbijstandverzekering

Het kan iedereen gebeuren, een ongeval en u komt er niet uit met de tegenpartij. U en uw gezinsleden zijn met een verkeersrechtsbijstandsverzekering optimaal verzekerd bij juridische conflicten als gevolg van een verkeersongeval, ook op vakantie of als passagier van een voertuig in het openbaar vervoer. De dekking van de verkeersrechtsbijstandsverzekering die onze persoonlijke verzekeringsadviseur kan aanbieden gaat zelfs nog een stapje verder. De dekking is zo breed dat ook een conflict in het kader van onderhoud of aanschaf van uw voertuig is meegenomen in de verkeersrechtsbijstandsverzekering. Laat u adviseren welke opties goed bij uw persoonlijke situatie passen.

Veelgestelde vragen

Nee, niet zonder meer. Met uw rechtsbijstandverzekering krijgt u toegang tot de dienstverlening van specialiseerde juristen en verhaalsmedewerkers van DAS Rechtsbijstand. Meldt u een zaak, dan gaat een specialist voor u aan het werk om het conflict voor u op te lossen. Blijkt dat daarbij een advocaat nodig is, dan schakelt de rechtsbijstandsjurist die voor u in. In dat geval betaalt de rechtsbijstandverzekering in Europa de advocaatkosten tot maximaal € 60.000,-.

Ja, de rechtsbijstandverzekering verkeer & vakantie geeft behalve dekking bij verkeerszaken, ook rechtshulp bij conflicten rond een vakantiereis.

Nee. Op de rechtsbijstandverzekering is geen eigen risico van kracht. Alleen als u in een zaak een eigen jurist wil inschakelen betaalt u een eigen risico.

Contact

Pa Verkuijllaan 16
1171 EE Badhoevedorp
T: +31 (0)20-6595952
E: info@dgbnet.nl

Volg ons op Facebook

Route

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer