Woonhuisverzekering

Uw persoonlijke bezittingen verzekert u via de inboedelverzekering. De woning zelf moet ook verzekerd zijn tegen schade door bijvoorbeeld brand of een storm. Een dergelijk voorval kan een flinke impact hebben. Wanneer u goed verzekerd bent, kan zowel de materiële schade als het emotionele leed zo goed en snel mogelijk hersteld worden. Wij leggen u graag de verschillende dekkingsmogelijkheden voor.

De Optimaal woonhuisverzekering geeft u de meest uitgebreide dekking. Alles is verzekerd (dus ook wanneer u per ongeluk zelf iets aan uw woning beschadigd), tenzij we in onze voorwaarden duidelijk maken dat de verzekering iets niet of beperkt dekt.

Is een standaard woonhuisverzekering met dekking tegen brand, waterschade en inbraakschade voor u voldoende, dan is onze extra uitgebreide woonhuisverzekering de juiste keuze.

Ook alle glasschades aan ramen en glazen deuren kunnen meeverzekerd worden.

Wij vertellen u graag alles over de dekkingsmogelijkheden van onze woonhuisverzekeringen.

10% extra dekking

Sluit u bij DGB een woonhuisverzekering af, dan kunt u tegen een premietoeslag voor extra dekking kiezen. Die zorgt bij een gedekte schade voor een aanvullende uitkering van 10% van het schadebedrag. Om de toeslag op uw premie te laten berekenen, kunt u contact met ons opnemen.

Afkoop eigen risico stormschade

Het eigen risico voor stormschade (10% van de stormschade met een minimum van € 225,- en een maximum van € 450,- per schadegebeurtenis) kunt u afkopen tegen een premietoeslag van 4%.

Veelgestelde vragen

Door te kiezen voor de Garantie tegen Onderverzekering. Dan bent u gegarandeerd 5 jaar lang niet onderverzekerd. Die garantie krijgt u door een Herbouwwaardemeter in te vullen. Uw verzekeringsadviseur helpt u daarbij.
Ja, bij de woonhuisverzekering horen ook alle bijgebouwen, terreinafscheidingen (geen beplanting), zwembad en andere bouwwerken die bestemd zijn om daar altijd ter plaatse te blijven.

Contact

Pa Verkuijllaan 16
1171 EE Badhoevedorp
T: +31 (0)20-6595952
E: info@dgbnet.nl

Volg ons op Facebook

Route

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer