Als ondernemer weet u alles over risico’s nemen. Toch vinden wij het belangrijk u zoveel mogelijk te ontzorgen. Er is een ruim aanbod aan verzekeringen die uw bedrijf beschermen tegen de gevolgen van bijvoorbeeld brand, inbraak, ongevallen, ziekte, cyberaanvallen en nog veel meer. Laat onze adviseur u helpen met een risicoanalyse en een verzekeringspakket op maat.

Bedrijf

Bij het leiden van uw bedrijf moeten beslissingen worden genomen die allerlei risico’s met zich mee kunnen brengen. Deze beslissingen zijn dan ook doorgaans een eindresultaat van een grondige risicoanalyse op basis van interne en externe factoren. Toch kunt u niet alle risico’s voorkomen en kan er iets misgaan. In dat geval is het prettig wanneer u een bedrijfsactiviteitenverzekering heeft, die het risico voor u afdekt. Uw financiële schade blijft beperkt en u kunt snel verder met de dagelijkse bezigheden.

Inkomen

Als ondernemer bent u dag en nacht bezig met uw bedrijf. U motiveert uw medewerkers en overtuigt klanten van uw meerwaarde. Maar vergeet uzelf niet. Uw eigen inkomen kan onder druk komen te staan door bijvoorbeeld langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid? Een inkomensverzekering beschermt u tegen een daling van inkomen, maar we kijken ook verder naar zaken zoals uw pensioen en de financiële gevolgen van uw overlijden voor de nabestaanden.

Mobiliteit

Voor sommige bedrijfsactiviteiten zijn auto’s en vrachtwagens essentieel. Uw bedrijfswagenpark moet natuurlijk perfect  en compleet verzekerd zijn. Denk daarbij aan het voertuig zelf, de bestuurder en de aansprakelijkheid van schade bij derden. Onze mobiliteitsverzekeringen zijn altijd afgestemd op uw organisatie. Zo kan elke medewerker kan uw wagenpark benutten. En mocht er iets gebeuren dan zorgt een goede schadeafhandeling ervoor dat uw bedrijfswagen weer snel op weg kan.

Voor meer informatie of het afsluiten van uw zakelijke verzekeringen;
bel: 020 659 59 52 of mail: info@dgbnet.nl

Bedrijfsmiddelen

Brand is voor een ondernemer een ernstig risico. U kunt uw bedrijfsmiddelen zoals een pc, machine of kantoormeubilair verzekeren tegen schade maar er kan ook sprake zijn van dataverlies. Ook kunt u lijden onder de misgelopen omzet na een brand of een soortgelijke tegenslag. DGB maakt een overzichtelijk risicoprofiel voor uw onderneming en bekijkt vervolgens samen met u welke risico’s u kunt vermijden, welke u zelf kunt dragen en welke u kunt verzekeren. Op basis daarvan stellen we een passend verzekeringspakket voor u samen.

Personeel

Waar was u zonder uw medewerkers? Waar zou uw bedrijf nu gestaan hebben zonder hun professionele vakmanschap, motivatie en inzet? U beseft heel goed dat uw personeel een onmisbare schakel in het succes van uw onderneming is. Tevreden medewerkers zijn gezonder en gemotiveerder. Daarom zorgt u natuurlijk voor uitstekende arbeidsvoorwaarden. Dat kan door een goed salaris, maar ook door een goede pensioenregeling en door verzekeringen die uw werknemers beschermen tegen de gevolgen van ongevallen, arbeidsongeschiktheid en aansprakelijkheid. DGB biedt ook voor uw personeel een uitgebreid pakket aan regelingen en verzekeringen.

ZZP’ers en Starters

Als startend zelfstandig ondernemer komt er heel wat op je af. Veel zzp-ers zijn van mening dat in de eerste jaren het behalen van omzet de hoogste prioriteit heeft, en dat de verzekeringen later wel komen. Erg begrijpelijk en dit geldt wellicht ook voor u. Wanneer de onderneming begint te lopen, schiet de aandacht voor de verzekeringen er vaak alsnog bij in.  Toch is het goed om na te denken over de risico’s en zekerheden voor de toekomst. DGB denkt mee en biedt ook voor startende ondernemers en zzp-ers voldoende oplossingen voor bijvoorbeeld aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid en pensioenopbouw

Voor meer informatie of het afsluiten van uw zakelijke verzekeringen;
bel: 020 659 59 52 of mail: info@dgbnet.nl

Heeft u een vraag of wilt u ons een bericht sturen? Mail ons dan met het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Pa Verkuijllaan 16
1171 EE Badhoevedorp
T: +31 (0)20-6595952
E: info@dgbnet.nl

Volg ons op Facebook

Route

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer