Europa sneeuwzeker, maar is je reisverzekering ook op niveau?

Ondanks goede pistencondities kan er tijdens de wintersport toch van alles misgaan. Met de juiste verzekering kom je dan niet ook nog van een koude kermis thuis. En ga je naar Italië, voorkom dan onnodig bijbetalen.

Omdat de formatie zo lang duurt kan het nieuwe kabinet waarschijnlijk ook steeds minder wensen volgend jaar al in vervulling laten gaan. Hierdoor wordt 2018 waarschijnlijk een jaar van amper verandering.

Er komt wel extra geld beschikbaar voor de marechaussee, dit is voornamelijk bedoeld om onze grenzen te bewaken. Ook wordt er een buffer aangelegd om het functioneren van de Belastingdienst te kunnen blijven garanderen. Verder komt er extra geld voor het primaire onderwijs en de verpleeghuiszorg. Voor het opkrikken van de koopkracht van de lagere inkomens is er 425 miljoen euro uitgetrokken.

De opvolgers van dit kabinet (VVD, CDA, D66 en CU) hebben grote plannen. De tijd dringt echter voor de onderhandelende partijen als ze voor 2018 nog het verschil willen maken met het nieuwe regeerakkoord.