VERZEKERINGEN

PARTICULIERE VERZEKERINGEN

Zorgeloos en zeker

Een verzekering die bij uw persoonlijke situatie past, geeft u zekerheid. U hoeft zich niet druk te maken over onverwachte kosten of problemen bij schade. Uw adviseur vertaalt uw persoonlijke behoeften naar een passende verzekering tegen schade door diefstal, brand, beschadiging of bijvoorbeeld de gevolgen van een ongeval.

Wonen

Omdat uw huis belangrijk voor u is, wilt u dit goed beschermen tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Dat doet u door voldoende veiligheidsmaatregelen te treffen maar ook door een goede verzekering af te sluiten. DGB biedt een voordelig totaalpakket voor zowel uw huis, als uw waardevolle bezittingen.

Verkeer

Veel mensen zijn voor hun dagelijkse vervoer afhankelijk van de auto. Schade is dan heel vervelend. DGB regelt niet alleen een uitstekende en voordelige verzekering, maar ook dat u na schade zo snel mogelijk weer veilig op weg kunt.

Vakantie

Tijdens uw vakantie wilt u niet geconfronteerd worden met tegenslagen zoals verlies of beschadiging van uw bagage of schade aan uw caravan. Met een goede reisverzekering en/of caravanverzekering gaat u met een gerust gevoel op reis.

Recht en aansprakelijkheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hierdoor kan onbedoeld schade ontstaan aan zaken van derden. In sommige gevallen kan dit ook leiden tot een conflict. Met een goede aansprakelijkheid- en rechtsbijstandverzekering heeft u altijd een adviseur achter de hand voor hulp, advies en schadevergoeding.

Zorg en inkomen

Een goede gezondheid lijkt vaak vanzelfsprekend. Ziekte of invaliditeit kunnen echter hoge kosten meebrengen en aanzienlijke invloed hebben op uw inkomen. Een goede zorg- en inkomensverzekering dient dan als een vangnet. Laat DGB u adviseren over een passende oplossing.

Snel naar …

Weet u genoeg en wilt u direct contact opnemen of wilt u meer weten over onze andere diensten en producten, klik dan snel door.

Voor meer informatie of het afsluiten van uw particuliere verzekeringen;
bel: 020 659 59 52 of mail: info@dgbnet.nl

ZAKELIJKE VERZEKERINGEN

Ondernemen is risico’s nemen. Fijn als je er enkele kunt afdekken.

Ondernemen is nooit zonder risico, maar u kunt onnodige kosten als gevolg van schade, diefstal of aansprakelijkheid wel beperken. Elke branche kent eigen risico’s. Gelukkig staat DGB als specialistisch adviseur voor u klaar. Wij inventariseren, regelen en beheren.  Zo kunt u zorgeloos ondernemen en doen waar u goed in bent.

Bedrijf

Bij het leiden van uw bedrijf moeten beslissingen worden genomen die allerlei risico’s met zich mee kunnen brengen. Deze beslissingen zijn dan ook doorgaans een eindresultaat van een grondige risicoanalyse op basis van interne en externe factoren. Toch kunt u niet alle risico’s voorkomen en kan er iets misgaan. In dat geval is het prettig wanneer u een bedrijfsactiviteitenverzekering heeft, die het risico voor u afdekt. Uw financiële schade blijft beperkt en u kunt snel verder met de dagelijkse bezigheden.

Inkomen

Als ondernemer bent u dag en nacht bezig met uw bedrijf. U motiveert uw medewerkers en overtuigt klanten van uw meerwaarde. Maar vergeet uzelf niet. Uw eigen inkomen kan onder druk komen te staan door bijvoorbeeld langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid? Een inkomensverzekering beschermt u tegen een daling van inkomen, maar we kijken ook verder naar zaken zoals uw pensioen en de financiële gevolgen van uw overlijden voor de nabestaanden.

Mobiliteit

Voor sommige bedrijfsactiviteiten zijn auto’s en vrachtwagens essentieel. Uw bedrijfswagenpark moet natuurlijk perfect  en compleet verzekerd zijn. Denk daarbij aan het voertuig zelf, de bestuurder en de aansprakelijkheid van schade bij derden. Onze mobiliteitsverzekeringen zijn altijd afgestemd op uw organisatie. Zo kan elke medewerker kan uw wagenpark benutten. En mocht er iets gebeuren dan zorgt een goede schadeafhandeling ervoor dat uw bedrijfswagen weer snel op weg kan.

Voor meer informatie of het afsluiten van uw zakelijke verzekeringen;
bel: 020 659 59 52 of mail: info@dgbnet.nl

Bedrijfsmiddelen

Brand is voor een ondernemer een ernstig risico. U kunt uw bedrijfsmiddelen zoals een pc, machine of kantoormeubilair verzekeren tegen schade maar er kan ook sprake zijn van dataverlies. Ook kunt u lijden onder de misgelopen omzet na een brand of een soortgelijke tegenslag. DGB maakt een overzichtelijk risicoprofiel voor uw onderneming en bekijkt vervolgens samen met u welke risico’s u kunt vermijden, welke u zelf kunt dragen en welke u kunt verzekeren. Op basis daarvan stellen we een passend verzekeringspakket voor u samen.

Personeel

Waar was u zonder uw medewerkers? Waar zou uw bedrijf nu gestaan hebben zonder hun professionele vakmanschap, motivatie en inzet? U beseft heel goed dat uw personeel een onmisbare schakel in het succes van uw onderneming is. Tevreden medewerkers zijn gezonder en gemotiveerder. Daarom zorgt u natuurlijk voor uitstekende arbeidsvoorwaarden. Dat kan door een goed salaris, maar ook door een goede pensioenregeling en door verzekeringen die uw werknemers beschermen tegen de gevolgen van ongevallen, arbeidsongeschiktheid en aansprakelijkheid. DGB biedt ook voor uw personeel een uitgebreid pakket aan regelingen en verzekeringen.

ZZP’ers en Starters

Als startend zelfstandig ondernemer komt er heel wat op je af. Veel zzp-ers zijn van mening dat in de eerste jaren het behalen van omzet de hoogste prioriteit heeft, en dat de verzekeringen later wel komen. Erg begrijpelijk en dit geldt wellicht ook voor u. Wanneer de onderneming begint te lopen, schiet de aandacht voor de verzekeringen er vaak alsnog bij in.  Toch is het goed om na te denken over de risico’s en zekerheden voor de toekomst. DGB denkt mee en biedt ook voor startende ondernemers en zzp-ers voldoende oplossingen voor bijvoorbeeld aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid en pensioenopbouw

Heeft u een vraag of wilt u ons een bericht sturen? Mail ons dan met het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Pa Verkuijllaan 16
1171 EE Badhoevedorp
T: +31 (0)20-6595952
E: info@dgbnet.nl

Volg ons op Facebook

Route

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer