HYPOTHEKEN

NIEUWBOUW
Wat kunt u maximaal lenen?
MAXIMALE HYPOTHEEK BEREKENEN

Een huis kopen

Wij baseren ons advies op een uitgebreide inventarisatie van uw persoonlijke situatie. We vergelijken diverse aanbieders en maken uw persoonlijke hypotheek top 10. Hiermee maakt u altijd een een weloverwogen keuze op basis van de beste resultaten.

Maandlasten berekenen

Onze erkende hypotheekadviseur maakt de ondoorzichtige markt met financieringsmogelijkheden voor uw woning inzichtelijk. Bereken hier snel uw persoonlijk perspectief op een hypotheek.

Rentestanden Top 5

Bekijk hier de actuele hypotheekrente top 5 en de voorwaarden in begrijpelijke taal. De hypotheekrente is afhankelijk van termijnen, soorten hypotheek en uw persoonlijke wensen daarin.

Nieuwbouw

Voor het verkrijgen van een hypotheek voor uw nieuwbouwwoning gelden er andere regels dan voor een bestaande woning.
Het is een stuk complexer, laat u dus door ons adviseren:

  • Eerste gesprek is geheel vrijblijvend
  • Al 25 jaar specialisten in nieuwbouw hypotheken
  • Speciale nieuwbouwrente tarieven
  • Afspraak bij u thuis of op kantoor, overdag of s ‘avonds

Bijzondere woningen

Een woonboot financieren is zeer lastig op het moment. Er is namelijk maar één aanbieder: de Rabobank.
Onze adviseur Remco Biesenbeek woont zelf in een woonark en kunt u dus als geen ander vertellen over de voor en nadelen, de markt en uiteraard alles over de financiering. U heeft maar één kans, één bank voor het wonen op het water. Laat u dus goed voorlichten en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Hypotheek voor ondernemers

Als ondernemer kan het lastig zijn om een hypotheek af te sluiten. Onze adviseurs weten wat er nodig is om uw financiering alsnog rond te krijgen. Wij helpen u uw inkomsten in kaart te brengen en vergelijken en onderhandelen met diverse aanbieders. Wist u dat met één jaar zelfstandigheid al een hypotheek kunt krijgen?
Er zijn een aantal aanbieders op de markt met uitstekende acceptanten welke open staan voor een ondernemer met een goed verhaal.
Laat ons uw verhaal vertellen en wij zorgen voor een passende hypotheek.

Hypotheekadvies

Een nieuwe woning kopen is spannend en leuk, maar het betekent dat u een aantal grote beslissingen moet nemen, waaronder over de hypotheek. Hierbij is het belangrijk om gedegen, professioneel advies te krijgen. De nieuwe hypotheek moet net zo goed bij u passen als de woning. Maatwerk en aandacht voor uw specifieke situatie, wensen en budget is belangrijk voor u. De erkende hypotheekadviseurs van DGB Adviesgroep begrijpen dat. Wij geven u inzicht in uw mogelijkheden en blijven betrokken vanaf de eerste bezichtiging tot en met de verhuizing.

Wij geven u inzicht in uw mogelijkheden en blijven betrokken vanaf de eerste bezichtiging tot en met de verhuizing.

Het aankopen van een woning is voor veel mensen een spannende aangelegenheid en tevens een ingewikkelde. DGB heeft als doel u hierbij veel zorgen te ontnemen. Onze dienstverlening is dusdanig ingericht dat het complete proces overzichtelijk, gestructureerd en met oog voor details wordt doorlopen.

We doen dat door allereerst uw wensen te inventariseren, uw huidige situatie te bekijken en vervolgens uw mogelijkheden te onderzoeken.
Zodra we deze zaken helder in beeld hebben, maken wij uw klantprofiel op. Alle bovengenoemde aspecten zijn hierin meegenomen. Met behulp van het klantprofiel kunt u een keuze maken voor een aanbieder, rentevaste periode, laagste rente en voorwaarden. U heeft hierbij keuze uit ongeveer 30 geldverstrekkers. Vervolgens zal een risicoanalyse gemaakt worden en krijgt u diverse berekeningen te zien. U krijgt tevens advies over aanvullende aandachtspunten zoals arbeidsongeschiktheid, overlijden, werkeloosheid en pensioen. Uw vragen zullen wij altijd helder en eerlijk beantwoorden. Dus ook wanneer iets niet kan. Wij zijn van mening dat u het meest geholpen bent met een duidelijke aanpak.

Zodra er een beslissing is gemaakt over de hypotheek die u wilt aanvragen, verzamelen wij alle informatie en documentatie die de hypotheekverstrekker nodig heeft om uw aanvraag te kunnen beoordelen. Wij leveren alles snel aan en houden vinger aan de pols zodat u zeker weet dat zaken niet langer blijven liggen dan nodig is.

Wanneer de aanvraag akkoord is, zorgen wij voor de volledige afwikkeling van de hypotheek zodat u op de afgesproken datum naar de notaris kunt voor de overdracht. Uiteraard kijken we ook nog naar het afsluiten, oversluiten of aanpassen van de benodigde verzekeringen.

Voor onze dienstverlening betaalt u een vast bedrag aan advies- en afhandelingskosten. In deze kosten zit alles inbegrepen. De overlijdensrisicoverzekering, arbeidsongeschiktheid en eventuele aanverwante producten. U wordt begeleid vanaf het eerste gesprek tot en met de ontvangst van uw sleutel.

De advieskosten staan los van de hoogte van uw hypotheek. Ons eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kan bij u thuis of op kantoor worden gevoerd. Tijdens kantooruren of daarna. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Tarieven advieskosten nieuwe hypotheek of oversluiten

Kosten bij nieuwe hypotheek of verhoging Advies Afhandeling Totaal
Eerste hypotheek + Hypotheek voor een starterslening € 1.500 € 750 € 2.250
Nieuwe hypotheek € 1.950 € 750 € 2.700
Meenemen of oversluiten van uw huidige hypotheek € 1.950 € 750 € 2.700
Hypotheek voor de ondernemer € 1.500 € 2.000 € 3.500
2e hypotheek of verhoging € 1.500 € 1.000 € 2.500
Overlijdensrisico verzekering € 125 € 125 € 250

Bij het sluiten van een hypotheek komt veel kijken: rentestanden, wet- en regelgeving, overlijdensrisicoverzekeringen en nog veel meer. Ook kan het zijn dat u een bijzondere woning op het oog heeft of u ondernemer bent. DGB heeft voor vrijwel elke situatie een passende oplossing. Op deze pagina zullen wij u een eerste inzage geven in de mogelijkheden. Wilt u meer weten of een persoonlijk adviesgesprek, neem dan contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u ons een bericht sturen? Mail ons dan met het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Route

Contact

Pa Verkuijllaan 16
1171 EE Badhoevedorp
T: +31 (0)20-6595952
E: info@dgbnet.nl

Volg ons op Facebook