Pleziervaartuigenverzekering

Af en toe een dagje op het water of een hele vakantie doorbrengen op uw pleziervaartuig, u weet wel hoe dat voelt. Dat heerlijk vrije gevoel behoudt u door een goede pleziervaartuigenverzekering. Hoe groot of klein uw boot ook is, een pleziervaartuigenverzekering met een dekking naar keuze is altijd van belang om onbezorgd te kunnen genieten. Het is ook mogelijk een volgboot of trailer in de dekking op te nemen. Uw persoonlijke verzekeringsadviseur kan u er alles over vertellen. Met deze pleziervaartuigenverzekering geniet u onbezorgd op het water.

Aansprakelijkheid (WA)

De basis van onze bootverzekering is uw aansprakelijkheid als bootbezitter die voor € 1.000.000,- verzekerd is. Daarnaast kunt u uw bootverzekering uitbreiden met één of meer van de volgende aanvullende verzekeringen.

Brand en diestalverzekering

U kunt ervoor kiezen om uw boot ook voor brand en diefstal te verzekeren, hierdoor loopt u nog minder kans op onverzekerde schade.

Cascoverzekering

En wilt u nog meer zekerheid, dan verzekert u de schade aan uw eigen boot met een uitgebreide cascoverzekering. Welke soort cascoverzekering voor uw situatie het beste is? Dat bespreekt en overlegt u met uw verzekeringsadviseur.

Trailerverzekering

Met deze aanvullende dekking zorgt u ervoor dat de schade aan de trailer waarmee u uw boot vervoert ook verzekerd is.

Volgbootverzekering

En heeft u een volgboot, dan verzekert u die met deze aanvullende dekking.

Welke extra dekkingen voor uw pleziervaartuigenverzekering belangrijk zijn overlegt u met uw verzekeringsadviseur.

Veelgestelde vragen

Contact

Pa Verkuijllaan 16
1171 EE Badhoevedorp
T: +31 (0)20-6595952
E: info@dgbnet.nl

Volg ons op Facebook

Route

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer