Uitvaartverzekering

In tijd van rouw en verdriet wilt u uw nabestaanden niet opzadelen met de kosten van uw uitvaart. Die kunnen oplopen tot duizenden euro’s en niet iedereen heeft daar een bedrag voor gereserveerd staan. Een uitvaartverzekering biedt uitkomst. De kosten van een crematie of begrafenis kunnen ermee betaald worden. Hoe hoog de kosten van de uitvaart zijn, hangt af van uw persoonlijke wensen. Daarom kunt u ook de uitvaartverzekering helemaal afstemmen op uw persoonlijke wensen, zoals bij uw leven past. Uw verzekeringsadviseur legt u graag de mogelijkheden van de uitvaartverzekering voor. Wist u bijvoorbeeld dat kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd zijn?

Indexering

Met een jaarlijkse verhoging van het verzekerde bedrag blijft uw uitvaartverzekering waardevast. U kunt kiezen voor een jaarlijkse verhoging van het verzekerde bedrag van 0, 1, 2 of 3%. Wij helpen u met de keus welke index voor u de beste is.

Veelgestelde vragen

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd tot € 3.000,-. Als het kind 18 jaar wordt – of als er meer dan € 3.000,- verzekerd moet worden – kunt u een aparte uitvaartverzekering afsluiten.

Bij het afsluiten van de verzekering kunt u kiezen voor een percentage waarmee het verzekerde bedrag van de polis bij de jaarlijkse verlenging wordt verhoogd. U kunt kiezen voor 1, 2 of 3% jaarlijkse verhoging.
Nee. De verzekering is geen natura verzekering maar keert na een overlijden het verzekerde bedrag uit. Met dat bedrag kunnen de kosten van de uitvaart worden betaald.

Contact

Pa Verkuijllaan 16
1171 EE Badhoevedorp
T: +31 (0)20-6595952
E: info@dgbnet.nl

Volg ons op Facebook

Route

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer